De industriële look met een moderne en robuuste uitstraling is een van de huidige interieurtrends. Steel look deuren passen daar perfect in! Deze worden vervaardigd uit aluminium met een zwarte structuur poedercoating. AID Glass vervaardigt geen echte stalen deuren, maar dus wel glazen deuren met zwart aluminium. Lees hier onder waarom aluminium een perfect alternatief is…

Dubbele pivoterende steel look deur

Stalen deuren versus steel look deuren


Een van de meest recente interieurtrends is een stalen deur of staal look-a-like. Er is veel vraag naar dergelijke elegante en minimalistische blikvangers. Het tijdloze karakter is vaak één van de factoren waarom industriële deuren vaak terug te vinden zijn in het interieur van woningen of bedrijfspanden. Deze deuren komen namelijk in elke interieurstijl volledig tot hun recht. AID Glass biedt echter geen echte smeedijzeren stalen deuren, maar wel deuren vervaardigd uit aluminium met een zwarte poedercoating. Hierdoor zijn industriële deuren van AID Glass minder zwaar dan een stalen deur, maar wel even sterk en zelfs onderhoudsvriendelijker.

Pivoterende steel look deuren


Wanneer een deuropening groter dan normaal is, zoals een inkom of een hal, kan ervoor gekozen worden om een pivoterende deur te plaatsen. Een pivoterende deur draait, in tegenstelling tot een aanslagdeur, op een verticale as. Deze dubbele manier van openen zorgt samen met de transparantie van het glas voor een ruimtelijk en industriële look. Pivoterende steel look deuren zijn verder uit te breiden met glazen zijpanelen en/of dubbele deuren.

Pivoterende steel look deur met 3 asymmetrische vakken
Steel look schuifdeur

Steel look schuifdeuren


Wanneer er net iets te weinig ruimte is om een draaideur te plaatsen, kan een steel look schuifdeur dé oplossing zijn om de industriële look in uw woning of bedrijfspand te vervolledigen. Dankzij het compacte en geluidloze aluminium schuifdeursysteem kunnen steel look schuifdeuren toegepast worden voor zowel wand- als plafondmontage. Ga uiteindelijk voor de ultieme vintage look dankzij steel look loftdeuren met een vintage stalen schuifdeurrail.

Elegante glasbeslag


Een stalen deur of industriële glazen deur is pas compleet in combinatie met een bijpassende mat zwarte deurbeslag. Een deurgreep of scharnier valt op het eerste zicht misschien niet altijd op, maar hun visuele impact blijft niet onopgemerkt. Bij AID Glass kan u kiezen tussen verschillende soorten grepen zoals T-grepen, U-grepen, slotkasten, enzovoort. Ook de verdelingen van het glas zijn volledig te personaliseren.

AID Glass vervaardigt en verhardt alle soorten glazen deuren volledig in eigen productie. Hierdoor heeft u altijd een glasheldere belofte op kwalitatief glas! Wilt u meer info of wenst u graag een offerte? Contacteer ons dan via onderstaande button of vraag een vrijblijvende offerte aan.