Hét glasbedrijf van Limburg en omstreken


AID Glass (voordien : Atelier Inter Design) uit Bocholt (Limburg) produceert bewerkt glas voor binnen (glazen deuren en glazen wanden) en buiten en is al vele jaren dé specialist bij uitstek voor op maat geproduceerd glas en glastoepassingen. Als je kiest voor ons glasbedrijf dan kies je voor kwalitatieve producten, uitvoering en productie met kennis van zaken, heldere afspraken en glasharde garanties. Ons glasbedrijf is gespecialiseerd in leveren en plaatsen van kwalitatieve glastoepassingen voor professionelen: bouwbedrijven, architecten, glashandel en interieurarchitecten. Een greep uit het aanbod van ons glasbedrijf:

BedrijfsfilmDe aanpak van ons glasbedrijf


Wil je samenwerken met ons glasbedrijf? Vul dan vandaag nog ons offerteformulier in. Eerst luisteren we dan naar uw wensen en geven we u concreet advies. Dit kan op basis van een bezoek op locatie of op basis van de uitgewerkte plannen door uw architect. Als je kiest voor de uitvoering door ons glasbedrijf meten we alles op en schakelen we indien gewenst ons eigen montageteam in om uw glaswerk te plaatsen.

Specialist in isolatieglas


Als je denkt aan glaswerken en glasbedrijf, dan denk je meteen ook aan traditioneel isolatieglas. Dat aanbod is vandaag heel erg ruim: hoogrendementsglas, dubbelglas, drie dubbelglas, geluidsisolerende glas, brandwerend glas, … Je ziet al snel door het glas de bomen niet meer. Via onze groothandel leveren wij alle soorten isolatieglas aan fabrikanten en installateurs van ramen en deuren, en aan aannemers. Inbraakwerend glas voor winkeletalages, bijvoorbeeld. Of hoogrendementsbeglazing voor gevelglas. Inclusief professioneel advies!

Driedubbel en dubbel glas in isolatieglas

Glasharde garanties


Wat u mag verwachten van ons glasbedrijf?

Service – een gratis gedetailleerde offerte, advies op basis van jarenlange sectorervaring, een eigen montagedienst. En herstellingen die soms zijn inbegrepen in de fabrieksgarantie.

Kwaliteit – met ons kunt u rekenen op vakmanschap: wij werken al sinds 1997 met glas. En we gebruiken daarvoor altijd het nieuwste materiaal: ons machinepark bevat automatische snijmachines voor vlakglas en gelaagd veiligheidsglas, rechtlijnige slijpmachines, CNC-machines, een verhardingsoven en een volledig automatische zandstraalmachine.

Maatwerk ons glasbedrijf produceert uw glaswerk volledig binnenshuis. Daardoor kunnen we voldoen aan al uw verzoeken.

Stiptheid – omdat we niet afhankelijk zijn van derde partijen, krijgt u uw glaswerk altijd op tijd.

Ons glasbedrijf, uw nieuwe zakenpartner?


De laatste jaren is ons glasbedrijf uit Limburg geëvolueerd tot een vooraanstaande leverancier van glas en glastoepassingen voor andere professionelen. Onze jarenlange ervaring en knowhow in het verwerken van glas trok de aandacht van de professionele glassector. Hierdoor zijn we een veelgevraagde partner voor andere glasbedrijven, bouwbedrijven en architecten. Eens kennismaken? Contacteer ons gerust.