Uw partner in glaswerken


Een van de kenmerken die AID Glass onderscheidt, is een uitgebreide productlijn van hoogwaardig vlakglas. Of het nu gaat om floatglas, gelaagd glas, gehard glas of speciale coatings, AID Glass biedt een breed scala aan oplossingen die voldoen aan de diverse eisen van klanten. Wij staan bekend om ons vermogen om op maat gemaakte oplossingen te leveren die aansluiten bij specifieke projectbehoeften.


Maatwerk


AID Glass streeft er naar om een divers scala aan bewerkingen voor vlakglas aan te bieden en op maat gemaakte oplossingen te leveren. Naast uitgebreide expertise beschikt AID Glass over geavanceerde automatische snijmachines voor floatglas en gelamineerd glas, slijpmachines, CNC-slijpmachines en zelfs een thermische hardingsoven. Onze vooruitstrevende visie zorgt ervoor dat we voortdurend blijven investeren en optimaliseren, met inbegrip van ons machinepark.

Ruime glasvoorraad


In ons ruime magazijn beschikken wij over meer dan 48 speciaal ontworpen opslaglocaties voor jumbo-glasplaten, die een diversiteit aan monolithisch en gelamineerd glas omvatten. Dit resulteert in een substantiële voorraad van ruim 900 ton glas. Deze omvangrijke voorraad stelt ons in staat om met snelheid en flexibiliteit in te spelen op uw specifieke eisen. Het vlakglas ondergaat vervolgens een geavanceerd productieproces in onze faciliteit, waar het wordt getransformeerd tot een hoogwaardig eindproduct.

Eigen assemblage


Binnen ons eigen atelier streven we naar een geoptimaliseerde assemblage van onder andere glazen deuren en tal van andere toepassingen. Onze team van glasfanaten werkt nauwkeurig en efficiënt om verschillende componenten samen te voegen tot een volledig functioneel geheel. Deze interne assemblage biedt niet alleen volledige controle over het productieproces, maar stelt ons ook in staat om snel te reageren op specifieke klantvereisten en eventuele aanpassingen direct door te voeren. Door deze aanpak waarborgen we niet alleen de kwaliteit van het eindproduct, maar bieden we ook een flexibele en op maat gemaakte oplossing voor onze gewaardeerde klanten.

Inmeet- en montageservice


Dankzij onze jarenlange ervaring in de sector kunnen wij u voorzien van gepast en correct advies bij over interieur- of isolatieglas toepassingen. Met focus op precisie en kwaliteit zorgen we ervoor dat elk project tot in de kleinste details wordt uitgevoerd volgens de specifieke wensen van de klant. Of het nu gaat om een complexe installatie of een eenvoudige plaatsing, onze inmeet- en montageservice biedt gemoedsrust en verzekert een vlekkeloze afhandeling van begin tot eind.

Service na verkoop


Onze toewijding aan klanttevredenheid gaat verder dan de verkoop; onze service na verkoop staat centraal in ons streven naar langdurige relaties. Bij ons glasbedrijf begrijpen we dat nazorg van essentieel belang is. Ons gespecialiseerde team staat paraat om eventuele vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en aanvullende ondersteuning te bieden na de installatie van onze glasproducten.

Wij luisteren naar uw wensen en geven u concreet advies. Dit kan op basis van een bezoek op locatie of op basis van de uitgewerkte plannen. Als je kiest voor de uitvoering door ons glasbedrijf meten we alles op en schakelen we indien gewenst ons eigen montageteam in om uw glaswerk te plaatsen. Interesse in ons aanbod? Vul dan vandaag nog ons offerteformulier in.