Glasgevel of glasfacade


Een veel voorkomende toepassing is een architecturale glasgevel voor een woning of kantoorgebouw, of glasfacade. Glas met een verbeterde isolatie waarde (HR++ of hoogrendementsglas) is reeds een begrip in de glasbranche geworden. Vele combinaties zijn dan ook mogelijk om zo een juiste toepassing per object te realiseren. De samenstellingen lopen uiteen van beter isolerend, warmtewerend, zonwerend, geluidsisolerend, tot inbraak-, letsel-, brandwerend glas. Elk type glas is dan ook nog met elkaar te combineren. AID Glass levert rechtstreeks aan gevelbouwers, raamfabrikanten in hout, PVC en aluminium, schilder- en glasbedrijven. Indien gewenst, voorziet AID Glass de plaatsing van het glas door onze eigen ervaren montagedienst met kraanhulp in uw raamkozijnen of glasvitrines.

Glasfacade voor winkeletalage

Glasfacade voor winkeletalage


De inrichting van uw winkelpand begint bij een verzorgde en aantrekkelijke glazen etalage of voorgevel. Glazen gevels laten veel meer natuurlijk licht door, waardoor uw producten veel beter belicht worden. Ook hier zijn er veel samenstellingen van glas mogelijk. Zo kan zon- en UV werend glas ervoor zorgen dat de binnen temperatuur aangenaam blijft, terwijl uw producten niet zullen verkleuren door de zon. Inbraakwerend glas zal inbrekers vertragen of zelfs ongewenst bezoek van dieven afschrikken, terwijl geluidsisolerend glas het lawaai van de (winkel)straat dempt. Elk type isolatieglas is ook met elkaar te combineren, waardoor klanten aangenaam in uw winkel zullen shoppen. Een investering in een mooie etalage verdient zichzelf op korte termijn teruig! Vraag vandaag nog een offerte bij ons glasbedrijf!

Architecturale glasgevel voor woning of kantoorgebouw


Een glasgevel voor uw bedrijfspand is een uniek en stijlvol uitzicht, die écht opvalt! Net zoals glazen wanden, laat een glasgevel veel meer natuurlijk licht door. Dit wordt vaak toegepast bij grote kantoorgebouwen of winkeletalages, waar het belangrijk is om de aangeboden goederen zichtbaar te stallen. Wanneer er gebruik gemaakt wordt van een isolerend en zonwerend glas, kan dit tevens het energieverbruik gunstig beïnvloeden. Deze glasgevels combineren heel mooi met onze glazen terrasoverkappingen.

isolatieglas
glasfacade

Glasfacade van geëmailleerd glas


Geëmailleerd glas is een gehard glas waar een emaillelaag wordt ingebrand door middel van een thermische behandeling. Dankzij de hardheid, de weerstand en de ondoorzichtigheid van het glas, is geëmailleerd glas ideaal als beglazing met sandwichpanelen voor geveltoepassingen. Het glas dat gebruikt wordt voor geëmailleerd glas wordt vervaardigd uit gelaagd of gehard veiligheidsglas, waardoor deze tot 5 keer sterker zijn dan “gewoon” glas.

Montage en kraanwerken


AID Glass beschikt over een eigen team van gekwalificeerde vakmensen die op een professionele manier alle plaatsingen en kraanwerken uitvoeren. Hierdoor heeft u als klant altijd de garantie op een mooi afgewerkt glasproduct met een optimale levensduur. Onze kraanservice kan zowel voor binnen- als buitengebruik dienen. Uiteraard kan u altijd beroep doen op AID Glass voor service na verkoop en eventuele reparaties of herstellingen, al dan niet inbegrepen in onze fabrieksgarantie.

glasgevel plaatsen