Offerte voor glas?


Wenst u een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van glas of een glastoepassing? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. AID Glass uit Bocholt (Limburg) zorgt steeds voor een gedetailleerde en vrijblijvende offerte voor glas. Glaswerken door AID Glass uit Bocholt (Limburg) staan voor kwaliteit, duurzaamheid, flexibiliteit en respect voor de gemaakte afspraken. Vul onderstaand formulier in en ontvang een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van glas. AID Glass levert en plaatst voornamelijk voor de professionele klant, maar ook de particuliere klant staan we graag te woord.

Pivoterende glazen deuren
Offerte gehard veiligheidsglas

Neem een kijkje in onze toonzaal


U bent natuurlijk altijd welkom om een kijkje te nemen in onze toonzaal. Wij verkiezen uiteraard een persoonlijke babbel om uw voorkeuren van interieur- of exterieurtoepassingen van glas te bespreken. Aan de hand van enkele voorbeelden in de toonzaal van ons glasbedrijf in Bocholt (Limburg), kan u al een idee krijgen hoe uw toekomstig project er zou kunnen uitzien.

Offerte voor glas op maat


Bent u niet in de mogelijkheid om naar onze toonzaal te komen? Vul dan de gegevens zo volledig mogelijk in en beschrijf de situatie van uw interieur (bv glazen wanden) of exterieur (bv gevelbeglazing). Probeer om zoveel mogelijk info te geven over uw project zoals welk type beglazing u zoekt en eventuele maatvoeringen. Op basis van deze informatie kunnen wij een offerte uitwerken voor het plaatsen van glas. Indien wij toch nog bijkomende informatie nodig hebben, zullen wij telefonisch of per mail contact met u opnemen.

Offerte dubbele beglazing of driedubbel glas
Offerte glas

Wat na het invullen van de offerte voor glas?


Zodra u het offerte formulier voor glas op deze pagina volledig ingevuld hebt, voeren wij een eerste analyse uit op basis van de door u opgegeven info.

Op die manier trachten wij om tot een zo correct mogelijke offerte voor uw project te komen.

Wij streven er naar om u zo snel mogelijk te woord te staan om de offerte te bespreken. In de meeste gevallen leveren wij de eerste offerte voor het plaatsen van glas aan per mail. Alle offertes voor het plaatsen van glas door AID Glass zijn uiteraard gratis en vrijblijvend. Indien u akkoord gaat met de offerte, zal iemand van ons gespecialiseerd team contact met u opnemen om de betreffende ruimte of project op te meten. Samen met u bespreken we alle mogelijkheden en geven wij u gepast en correct advies bij het gebruik van glas in uw interieur of exterieur. U kan gerust ook vrijblijvend een afspraak maken door een mail te sturen naar info@aidglass.be of door ons telefonisch te contacteren.