Terrasbeglazing


Dankzij geavanceerde systemen en hoogwaardige beglazingstechnologieën creëren we comfortabele buitenruimtes die het hele jaar door gebruikt kunnen worden. De installatie van terrasbeglazing zoals glazen schuifwanden en balustrades vergt expertise en precisie om een naadloze integratie met de bestaande architectuur te waarborgen.

Glazen schuifwanden


Glazen schuifwanden vormen de perfecte harmonie tussen binnen en buiten in terrasoverkappingen of poolhouses. Deze innovatieve oplossing laat toe om net zoals glazen wanden te genieten van een openluchtgevoel zonder concessies te doen aan comfort. Dankzij hoogwaardig gehard glas blijft het natuurlijke licht behouden, in combinatie met de nodige bescherming tegen diverse weerinvloeden. Tevens zorgt de schuine onderconstructie voor een goede afwatering bij neerslag.

Dakbeglazing


Dankzij geavanceerde technologieën biedt dakbeglazing niet alleen een optimale lichtinval, maar ook uitstekende thermische isolatie en UV-bescherming. Of het nu gaat om een serre, een uitbreiding van een woonruimte, of een modern architectonisch accent, dakbeglazing voegt een vleugje luxe toe aan elke omgeving. Het gebruikte glas speelt echter een cruciale rol bij het creëren van een harmonieuze en functionele binnenruimte. Vaak wordt gehard of gelaagd veiligheidsglas gebruikt vanwege de specifieke eisen die aan dakbeglazing worden gesteld.

Glazen balustrade met zijdelingse montage

Glazen balustrades


Net zoals glazen balustrades voor interieur toepassingen, worden dergelijke balustrades ook vaak toegepast als duurzame oplossingen als doorvalbeveiliging voor trappen, balkons, terrassen en andere buitengebieden. Dit voegt niet alleen een architectonisch element toe, maar verbetert ook de totale uitstraling en functionaliteit van het gebouw.

Glazen windschermen


Gelijkaardig met glazen balustrades laten glazen windschermen natuurlijk licht door, wat een gevoel van openheid behoudt terwijl ze toch een barrière vormen tegen de wind. Dit is bijzonder waardevol voor horeca-ondernemingen, buitenrestaurants en woningen met prachtige uitzichten. Voor extra veiligheid kan er ook gebruik worden gemaakt van gelaagd veiligheidsglas met een hardere tussenfolie, wat het glas een betere mechanische weerstand en bijgevolg extra veiligheid biedt tegen impact en extreme weersomstandigheden.

Onze vakmensen zorgen ervoor dat terrasbeglazing niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook voldoet aan de hoogste normen op het gebied van isolatie, weerbestendigheid en gebruiksgemak. Met oog voor detail en kennis van de nieuwste trends in terrasbeglazing streven we ernaar om installaties te leveren die niet alleen functioneel zijn, maar ook een esthetisch statement vormen in elke buitenruimte. Neem contact op voor meer informatie omtrent uw project in terrasbeglazing.