Douche glas


Het gebruik van glas in douches is een veelvoorkomende en populaire keuze in moderne badkamerontwerpen. Douche glas zoals glazen douchedeuren en -wanden bieden verschillende voordelen, waaronder een open en ruimtelijk gevoel, eenvoudig onderhoud en esthetische veelzijdigheid. Dankzij ons uitgebreid aanbod aan zowel populair glasbeslag als glaskeuze, kan AID Glass altijd een gepaste oplossing voor uw project voorzien.

Glazen douchedeuren


Naargelang de situatie kunnen glazen douchedeuren als scharnierdeur of schuifdeur voorzien worden. Veiligheid is daarnaast een cruciale overweging als douche glas. Daarom passen wij steevast gehard glas toe in glazen douchewanden. Dankzij ons uitgebreide glasvoorraad, kunnen wij verschillende glassoorten voorzien, variërend van helder of getint glas tot matglas voor extra privacy. Een innovatief glassoort met een permanente corrosiewerende coating van Luxclear Protect, beschermt het glas tegen corrosie door kalkaanslag, zeepresten of waterdruppels. Bovendien geldt er ook een fabrieksgarantie van 10 jaar op dit glassoort.

Glazen douchewanden


Glazen douchewanden worden vaak gebruikt in inloopdouches of douchecabines wat een eigentijds en ruimtelijk ontwerp oplevert. Net zoals onze douchedeuren kunnen ze volledig transparant zijn of voorzien zijn van decoratieve elementen, zoals diverse getinte glassoorten of zandstraalmotieven. Combineer de kleur van het bevestigingsprofiel of stabilisatiestang met accenten in het interieur om zo een harmonieus geheel te creëren. Of kies voor een plafondhoge douchewand om een zo minimalistisch geheel te verkrijgen met het maximale aan lichtinval, zoals glazen kantoorwanden.

Glazen douchecabines


Het gebruik van een gesloten douche glas opstelling heeft verschillende voordelen die bijdragen aan zowel de functionaliteit als de esthetiek van de ruimte. Hierdoor vormen ze een populaire keuze in moderne badkamerontwerpen. Glazen douchecabines creëren een gevoel van openheid en ruimtelijkheid in de badkamer. Het transparante karakter laat natuurlijk licht door en maakt de ruimte visueel groter, terwijl het praktisch aspect van een gesloten doucheruimte behouden blijft.

Trendkleuren in douchebeslag


Trendkleuren in douche glas beslag kunnen variëren op basis van de algemene designtrends en voorkeuren binnen de interieurindustrie. Persoonlijke voorkeur speelt daarnaast een grote rol bij het kiezen van kleuren voor zowel het glassoort als douchebeslag. Ons team volgt interieurtrends op de voet op en adviseert in uw project om de algehele esthetiek van de badkamer te laten passen bij de individuele smaak en stijlvoorkeuren van uw klant.

De keuze van specifiek douche glas hangt af van factoren zoals esthetiek, functionaliteit en privacy vereiste. Het is belangrijk om de juiste glasdikte en type glas te kiezen, afhankelijk van de beoogde toepassing. Ons bekwaam team van glasfanaten staat klaar om u te adviseren over de beste oplossing voor uw project. Neem vandaag nog contact op met ons en ontdek hoe wij u kunnen begeleiden in uw zoektocht naar glas.