Glas plaatsen voor en door professionals


Glas plaatsen door AID Glass uit Bocholt (Limburg): als je kiest voor kwaliteit, duurzaamheid, flexibiliteit en glasheldere afspraken. Glaswerken produceren wordt steeds uitgevoerd in eigen atelier. Glas plaatsen gebeurt door onze eigen montagedienst van opgeleide vakmensen.

Offerte dubbele beglazing of driedubbel glas

Glas laten plaatsen door AID Glass?


U beschikt bij AID Glass over een ruime keuze aan glas toepassingen voor zowel interieur (bv glazen deuren en glazen wanden) als exterieur (bv gevelbeglazing). AID Glass is een specialist in glasbewerking, zowel voor de professionele als de particuliere klant. U kan bij ons terecht voor maatoplossingen op gebied van van glazen deuren en glazen wanden, interieurglas, glasbewerking, spiegels, figuurbeglazing en alle soorten van isolatieglas. Naast kwaliteit, dragen wij ook service hoog in het vaandel. Wij luisteren naar uw wensen en geven u advies. Vervolgens meten wij alles op en schakelen we onze eigen montagedienst in om het glas te plaatsen.

Offertedienst en opmetingen


AID Glass zorgt steeds voor een gedetailleerde en vrijblijvende offerte voor uw glas, volledig op maat van de klant. Dankzij onze jarenlange ervaring in de sector, kunnen wij u voorzien van gepast en correct advies bij het gebruik van glastoepassingen in uw interieur. In het geval van een samenwerking, meten onze gespecialiseerde medewerkers vervolgens uw ruimte op. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing voor uw bedrijfspand of woning en bespreken we alle mogelijkheden. Ons team is steeds op de hoogte van de meest recente interieurtrends, materialen en technieken.

Glas plaatsen door eigen montagedienst


Wij beschikken over een eigen team van gekwalificeerde vakmensen in glas plaatsen die op een professionele manier glas plaatsen en montages uitvoeren op gebied van glasinterieur. Het glas wordt in eigen beheer gemaakt, volledig op maat naar uw wensen. Hierdoor kan AID Glass een mooi afgewerkt glasproduct garanderen mét een optimale levensduur.

Eigen transportdienst


AID Glass uit Bocholt (Limburg) staat garant voor een stipte en correcte levering, het hele jaar door. Al onze leveringen gebeuren voornamelijk met eigen voertuigen. Ons transport team streeft iedere levering naar een vlekkeloze rit en probleemloze lossing.

Ons glasbedrijf in Limburg

Service na verkoop


Uiteraard kan u beroep doen op AID Glass voor eventuele herstellingen, al dan niet inbegrepen in onze fabrieksgarantie. Indien u een vraag of opmerking heeft over een bepaald product, kan u altijd bovenstaand contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen met ons gespecialiseerd team gedurende de kantooruren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor glas plaatsen. Voor verdere informatie of advies kan u ons altijd contacteren via het contactformulier op onze website of ons meteen bellen.