Het is zo ver! Na maanden hard werken, zijn wij sinds maandag 20 december volledig verhuisd naar onze nieuwe locatie op de Rademakersstraat in Bocholt!

Met spijt in het hart verlaten we na zo’n 20 jaar de site op de Ambachtstraat. Onze geliefde loods op de Ambachtstraat voldeed echter niet meer om onze klanten vlot en efficiënt te kunnen bedienen. Daarom ging in het voorjaar van 2021 de bouw van ons nieuw pand van start, op zo’n 5km van de Ambachtstraat binnen het vertrouwde Bocholt.

Na maanden hard werken, verhuisde AID Glass al in september 2021 haar volledige productie van de Ambachtstraat naar Rademakersstraat. Heel het machinepark, inclusief alle nieuwe machines, werden dankzij een uitstekende coördinatie op slechts 10 dagen terug up-and-running. Enkele weken later, konden ook alle kantoren verhuizen naar de nieuwe locatie.

Sinds maandag 20 december, kunnen wij officieel onze klanten welkom heten in ons vernieuwd glasbedrijf op Rademakersstraat 37! Op dit moment is nog niet alles perfect in orde, en zal er hier en daar nog wat bijgestuurd of afgewerkt moeten worden. Maar het zal voor ons team vanaf nu veel efficiënter werken worden om jullie vlotter te bedienen! Daarnaast heeft AID Glass nu veel meer stockageruimte en meer plaats om klanten en leveranciers te mogen ontvangen.

Uiteraard gaan al onze werkzaamheden in de tussentijd gewoon door. Blijf onze website, Facebookpagina en LinkedIn in de gaten houden voor de laatste updates!